OPEL SERVİSİ'NE HOŞGELDİNİZ.


Opel servis ortaklarınız otomobilinizi herkesten daha iyi tanır ve uygun fiyatlarla çabuk, elverişli ve uzman servis sunar.

Opel’inizden tam anlamıyla faydalanın. Memnuniyetiniz Opel Servisi’nin birincil önceliğidir. Kapsamlı servis yelpazemiz aracınızdan maksimum keyfi alabilmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bunu Opel Orijinal Parçaları kullanarak, en yüksek kalite standartlarını uygulayarak, alanında uzman teknisyenler istihdam ederek ve makul fiyatlar talep ederek başarıyoruz. Opel Yetkili Servisi’ne gelin ve kendiniz keşfedin, sizinle tanışmayı bekliyoruz.

KONTROLLER & DENETİMLER.


Planlanmış kontroller, mevsimlik kontroller, lastikler, yağ değişimi… Uzman Opel servis ortaklarının yardımıyla Opel’inizi kusursuz bir bakım sağlayın.

Uzman kontrolleri

Güvenilirlik Opel’inizin ayırtedici özelliklerinden biridir. Profesyonel bakımımız ve özenimizin yardımıyla onu hep böyle tutun.Opel yetkili servisiniz aracınızın teknolojisini en iyi tanıyandır ve uygun fiyatla yüksek kalitede onarım sağlamak üzere en son teçhizatla donatılmıştır. Opel yılda en az bir kez yetkili bir servisin ziyaret edilmesini önerir.

Opel Yol Yardımı

Dikkatli olmak Opel Yol Yardım poliçenizi yenilemenizi sağlar. Opel Yol Yardımı arıza halinde zorunlu yedekleme sunar. Bu yol yardımı, araç çekme, otomobil kiralama, otelde konaklama yada tren veya uçak ile ulaşım imkanlarını içerir ve gün boyunca 30’u aşkın Avrupa ülkesinde mavcuttur.

Otomobilinizin değerini korumak

Düzenli kontroller yalnızca Opel’inizin düzgün çalışmaya devam etmesini sağlamaz. Servis boşluğu olmayan, iyi muhafaza edilmiş bir servis kitapçığı yeniden satış değerini artırır.

OPEL ONARIMLARI.


Bir otomobilin kullanım ömründe beklenmedik bir onarım hemen hemen kaçınılmazdır ancak kapsamlı destek hizmetleri ve cazip fiyatlar sunan Opel Kavacık sayesinde bunun bir sorun olması gerekmez.

OPEL KAVACIK


Opel’inizden tam anlamıyla faydalanın. Memnuniyetiniz Opel Servisi’nin birincil önceliğidir. Kapsamlı servis yelpazemiz aracınızdan maksimum keyfi alabilmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
...